Få kontroll över projekten och ta semester med gott samvete

Använd tiden innan semestern till att lära dig systemet som ska hjälpa dig att göra.
Kom i gång med SmartDok innan semestern

Vad är SmartDok?

Det finns många alternativ för att registrera timmar i bygg- och anläggningsbranschen, men SmartDok är unikt i sitt slag då verktyget är framtaget för och av bygg- och anläggningsbranschen, och inte minst innehåller allt i en app.

  • SmartDok är utvecklat efter vad bygg- och anläggningsbranschen behov och alla funktioner är utvecklade i tätt samarbete med branschen. Vi har alltid haft ett fokus på att lösa problem och göra vardagen enklare för kunderna.
  • SmartDok hjälper dig ta pulsen på projektet. Vårr tidrapporteringsfunktion är unikt anpassad för branschen och våra integrationer bidrar till smidig kommunikation med ekonomisystem. Med vår projektdashboard har du full översikt över allt som rör projektet.
  • SmartDok är också ett smart KMA-system! Vår KMA modul innehåller bland annat avvikelserapport, riskbedömning och KMA-handbok som gör att ni uppfyller Iso-standard. Modulen är i dag en av våra mest populära.
  • Innehåller moduler som du kan välja mellan. Tidrapportering, KMA, Maskin och service, Materialåtgång och transport, Dokumenthantering, Arbetslista, Personalliggare, Order, Resursplanerare, Kompetensöversikt, Verktygsöversikt.
  • SmartDok används i dag av 70 000 användare som tillsammans dagligen registrerar 500 000 arbetstimmar – via appen
BE OM DEMO OCH PRIS PÅ SMARTDOK
LÄS MER OM SMARTDOK

6 anledningar till att välja SmartDok

Relaterat innehåll

Här är mer innehåll du kanske gillar.

Tillbaka till nyheter

Relaterat innehåll

Här är mer innehåll du kanske gillar.

Tillbaka till nyheter

Kontakta oss för en demo

SmartDok används för närvarande av 3 500 små och stora byggföretag.

Boka demo