Säkerställ korrekt fakturering och projektredovisning

Samla materialåtgång, transporter, arbetstimmar och maskintimmar i ett faktureringsunderlag.

0
Transporter registrerade varje vecka
0
Transporter registrerade varje vecka

Effektiv hantering av materialåtgång

 • Enkel registrering av alla typer av varor och material som förbrukas på projektet.

 • Fullständig översikt över projektets förbrukning.
 • Lagerstatus av material kopplat till projektet.
 • Flexibel mass/godshantering.
 • Bifoga bilder på kvitton eller annan dokumentation för enkel granskning och kontroll.

Effektiv hantering av utrustning- och materialtransport

 • Enkel registrering av transport.

 • Anpassa den digitala körsedeln efter dina specifika behov.
 • Ta bild på sedeln eller annan relevant dokumentation direkt vid registreringen.
 • Enkel åtkomst till dokumentation för fakturering.
 • Digital lösning utan behov av extra utrustning.

Smidig hantering av stora massor

 • Registrera dagens material i appen och få en översikt över de åtgångna massorna i slutet av dagen eller veckan.

 • Perfekt för dig som driver ett eget krossverk.
 • Lägg till arbetsmaskin, arbetstid och volym, samt bränsleförbrukning för ökad kontroll.

Kontakt oss för gratis demo

SmartDok används idag av 3.750 små och stora bygg- och anläggningsföretag.

Möjligheten att kunna skapa fakturor direkt i appen underlättar och sparar tid. Innan använde vi oss av papper och penna, vilket är en stor skillnad jämfört med hur vi jobbar nu med SmartDok.

Karl-Johan Pettersson, Petterssons Åkeri & Entreprenad AB

Svenska dmixab är ett svenskt markförstärkningsföretag
Vi jobbar mycket med omfattande infrastrukturprojekt och med hjälp av SmartDok har vi fått en bättre översikt kring materialåtgången i projekten och kan följa upp allt elektroniskt.

Martin Svensson, dmixab

Ännu inte helt övertygad?
Kika in dessa funktioner!

SmartDok effektiviserar inte bara registrering och dokumentation av materialåtgång och transport, utan även själva faktureringsprocessen. Med sömlös integration mot alla populära redovisningssystem kan man enkelt överföra data direkt från SmartDok, vilket sparar värdefull tid och minskar risken för fel.

Full kontroll över varuflödet i ditt projekt med kontinuerlig översikt över materialåtgången. Du kan enkelt se vad som har fakturerats och vad som återstår att fakturera, vilket säkerställer att ingenting går förlorat i processen. Detta ger dig en tydlig och uppdaterad bild av projektets ekonomiska status när som helst.

Mer än bara registrering och fakturering, du får även nya insikter. Med detaljerade och informativa rapporter får du en djupare förståelse för materialåtgången, transportkostnaderna och den ekonomiska utvecklingen i ditt projekt. Detta ger dig en stabil grund för att fatta informerade beslut och säkerställa korrekt fakturering, vilket är avgörande för projektets lönsamhet.

Modulen är tillräckligt flexibel för att hantera uthyrning av utrustning, vilket gör att du enkelt kan fakturera för varje dag en maskin är utlånad. Säljer du laster med jord eller material? SmartDok låter dig lägga in detta med styckpris, så att du får korrekt faktureringsunderlag varje gång.

SmartDok ger dig en omfattande projektöversikt som säkerställer att ingenting går förlorat. Med detaljerad insikt i alla aspekter av projektet, från materialåtgång och transport till arbetstimmar och maskinanvändning, har du full kontroll över faktureringsprocessen. Detta minimerar risken för felaktig fakturering och förlorade intäkter, så att du kan känna dig trygg att få betalt för allt utfört arbete.

SmartDok är designat med användarvänlighet i fokus. Med en intuitiv app och en överskådlig webbgränssnitt kan du enkelt registrera och hantera materialåtgång, transport och fakturering var du än befinner dig. Du behöver inte längre fysiska pärmar eller komplicerade system – allt finns tillgängligt på en plattform som är lätt att anpassa efter dina specifika behov.

Med en omedelbar och noggrann översikt ser du direkt vad som ska faktureras ut. Med realtidsdata om materialåtgång, transportkostnader och arbetstimmar kan du när som helst se exakt hur mycket du har tillgodo. Detta ger dig full kontroll över faktureringsprocessen och säkerställer att du får betalt för allt arbete som utförs, utan fördröjningar eller fel.

Du kan lägga till egna varulistor med priser, interna kostnader, antal i lager, kategori och enhetstyp (meter, ton, styck, timmar, kilometer, kronor, kubikmeter, lass osv). Denna lista kan enkelt importeras från Excel-fil.