Denna nya funktion ger dig kontroll över din fakturahantering utan att behöva fler system.

Nu kan du skanna in dina fakturor så att de hamnar direkt i systemet. Allt på samma ställe!

Ny funktion möjliggör enkel fakturaskanning direkt i systemet.

Vi på SmartDok är glada att meddela att vi lanserar en spännande ny funktion som kommer att förenkla sättet du hanterar fakturor från leverantörer. Dra nytta av det nya sätt att skanna in leverantörsfakturor på – enkel och effektiv lösning!

Hur fungerar det?

  1. Gå till Rapporter – Leverantörsfakturor: Klicka på “Skapa faktura” och sedan “Ladda upp faktura”.*
  2. Automatisk skanning: När du har laddat upp fakturan skannas den automatiskt av vårt system, vilket sparar tid och minskar risken för fel.
  3. Knyt fakturan till projekt: När fakturan blivit inskannad kopplar du den till specifikt projekt.
  4. Godkänn fakturan och lägg till en kommentar: Sedan har du möjlighet att granska och godkänna fakturan samt lägga till en kommentar om det behövs.
  5. Anpassningsbar text och tillägg: Du kan enkelt redigera texten på fakturan och lägga till eventuella missade detaljer. Dessutom kan du dela upp fakturan.
  6. Fakturering: Via “Fakturaunderlag” kan leverantörsfakturan nu faktureras vidare. Har du en integration till ditt ekonomisystem går fakturan dit automatiskt.

*Har du inte Leverantörsfaktura-rapporten i ditt SmartDok system, kontakta supporten för kostnadsfri aktivering via support@smartdok.se eller tel. 08-124 569 40.

Denna nya funktion ger dig kontroll över din fakturahantering utan att behöva fler system. Med möjligheten att enkelt ladda upp, skanna, granska och redigera fakturor, sparar du tid och minimerar risken för fel.

Kontakta oss idag för mer information och för att komma igång med SmartDoks fakturaskanning!

Använder ditt företag Fortnox?

Med den befintliga integrationen mellan SmartDok och Fortnox kan du dra nytta av att leverantörsfakturor automatiskt kommer in och att fakturaunderlaget sedan skickas tillbaka. Mer om leverantörsfakturor i Fortnox går att hitta här!

Passar inget av dessa valen ditt företag?

Oroa dig inte, vi har även en integration till Rillion. Detta är en ny integration som gör det möjligt att synka leverantörsfakturor mot specifika projekt i SmartDok.
Kontakta oss för att veta mer om hur integrationen till Rillion fungerar!

Se hur SmartDok kan förenkla ditt vardagliga arbete