Vi är glada att kunna meddela att vi nu kan erbjuda hantering av leverantörsfakturor i SmartDok

Lösningen bygger på att leverantörsfakturor hämtas från Fortnox eller Rillion. Integrationen överför all relevant fakturainformation samt kopia (pdf) till SmartDok för vidare hantering.

För mer information om hur du kan hantera fakturorna direkt i SmartDok utan kopplat ekonomisystem – läs här!

Funktioner och fördelar

Med denna lösning blir det enklare att få in och hantera leverantörsfakturor i SmartDok. Detta är en första version som kommer byggas på med fler funktioner allt eftersom. Nu kommer alla leverantörsfakturor in i SmartDok, därefter kan du enkelt vidarefakturera och ha koll på alla leverantörsfakturor per projekt.

Så funkar det

  1. Leverantörsfakturor kommer in i Fortnox eller Rillion och kopplas till en leverantör och projekt
  2. Integrationen skickar fakturainformation och en kopia av fakturan (pdf) till SmartDok.
  3. I SmartDok syns alla fakturor i Rapporter – Leverantörsfaktura där de är kopplade till rätt leverantör och projekt.
  4. Leverantörsfakturor kan vidarefaktureras via Rapporter – Fakturaunderlag.
leverantörsfakturor i SmartDok

Det ska vara enkelt att arbeta med leverantörsfakturor i SmartDok. Här ser vi en skärmdump av hur det ser ut inne i systemet.

Hur du kommer igång:

Vi gör det enkelt för dig att snabbt komma igång med hanteringen av leverantörsfakturor. Det enda du behöver göra är att kontakta oss så löser vi resten för att du ska kunna komma igång direkt.

Kontakta oss

Bidra till ökad effektivitet

Vi vet att denna lösning är efterfrågad av många så vi är väldigt glada att äntligen komma med denna nyhet. Vi vet även att behovet av att ha koll på kostnaderna är allt viktigare idag, därför kommer vi fortsätta utveckla denna funktion.

Har du redan idag en integration mellan SmartDok och Fortnox eller Rillion så kostar denna funktion inget extra. Bara kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

Manuell inskanning av leverantörsfaktura utan ett kopplat ekonomisystem är gratis fram till 1 juni 2024, därefter tillkommer en kostnad på 1kr per skannad faktura.

Ta gärna kontakt med oss via 08-124 569 40.

Tack för att du valt SmartDok och för att du använder vårt system.

Nu kan leverantörsfakturor hanteras i SmartDok

Denna lösning förenklar processen för att hämta, ladda upp och hantera leverantörsfakturor via Fortnox, Rillion eller manuellt. Den ger dig möjligheten att effektivt spåra och övervaka alla tidigare mottagna fakturor, samtidigt som den samlar all din dokumentation på ett och samma ställe.

Se hur SmartDok kan förenkla ditt vardagliga arbete