Nu gör vi det enklare för dig att lagra och dela dokument om dina projekt och maskiner, och det kostar dig ingenting!

Som kund hos SmartDok har du utan extra kostnad fri tillgång till vårt nya dokumentcenter

Vi slår nu på stortrumman och ger alla våra kunder tillgång till vårt nya dokumentcenter. SmartDok Dokumenthantering är en app / lösning som förenklar hur du delar dokument i företaget. Funktionen är enkel att jobba med och du och dina kollegor kan effektivt dela och dokument som är kopplade till projekt eller maskiner.

Vårt utvecklingsteam har arbetat nära våra kunder för att skräddarsy denna tjänst, så att branschen får ut det mesta av denna funktionalitet.

Product Manager Mikal Johnsen

Mikal Johnsen, en av våra produktansvariga hos SmartDok glädjer sig över att hans team lanserar dokumentcenter.

– Vi har lagt mycket tid på att kartlägga vad våra kunder vill använda ett dokumentcenter till, säger produktansvarig Mikal Johnsen.

Svaren vi fick från branschen var tydliga.

Kunderna ville ha möjlighet att lagra och dela dokument i projekten, och få lättare tillgång till bruksanvisningar, certifikat och licenser som är anslutna till maskinerna i företaget. Allt detta kan i dag lösas av dokumentcentret, säger Johnsen.

Betaversion

Inledningsvis lanserar vi en betaversion av Dokumenthantering. Vad betyder det?

– Det betyder att det här är en tjänst i SmartDok som vi fortsätter att arbeta med, alltså inte en 100% färdig produkt. Vi vill dela denna tjänst med våra kunder så tidigt som möjligt, säger Mikal.

– Dokumentcentret i betaversionen är en produkt som kommer att ge värde för alla när den lanseras. Vi kommer kontinuerligt att implementera mer funktionalitet i produkten och lyssna på den feedback våra kunder ger för vidareutveckling.

Vad kan du göra med Dokumenthantering?

Med vårt dokumentcenter kan du ladda upp, organisera och dela filer internt i ditt företag. Det finns inga begränsningar för vilka typer av filer som kan överföras. Du kan organisera filerna i mappar och bestämma vem i företaget som ska ha åtkomst.

Med SmartDok Dokumentcenter kan du:

  • Enkelt få tillgång till projektdokumentation, bruksanvisningar och maskincertifikat och licenser.
  • Läsa pdf -filer och visa foton i appen
  • Ladda upp filer och foton
  • Ta foton direkt i appen
  • Ladda ner filer

Läs mer om hur du kommer igång med Dokumentcenter

VD Adam Josefsson

Adam Josefsson, Operativ chef i SmartDok AB ser fram emot vårt nya Dokumentcenter

På vilket sätt kommer det att hjälpa dig i ditt dagliga arbete?

Vi har frågat SmartDok AB’s Operativ chef, Adam Josefsson, vad detta innebär för SmartDoks kunder.

– Ett dokumentcenter kommer att göra det mycket lättare att lagra och dela dokument inom projekten. Det kan till exempel vara planlösningar, procedurer, foton eller andra viktiga dokument. Dessa dokument kan laddas upp, delas och nås via appen eller via datorn.

Viktigt för dem som har många maskiner också.

Har du många maskiner i företaget, är det väldigt smidigt att ha alla bruksanvisningar, certifikat, licenser m.m. kopplade till varje maskin samlad på ett ställe. Dokumentcentret gör det möjligt för dig att koppla alla dessa dokument till maskinerna i företaget, så att alla som använder maskinen har snabb åtkomst till dokumenten, fortsätter han.

Adam vill också lyfta fram de tidsbesparingar denna utveckling av systemet kan innebära.

– Man kommer också att spara tid med snabb åtkomst till viktiga dokument i appen och därmed också bli mer effektiv i kommunikationen, säger Adam.

Förenklar certifiering

Dokumentcenter kommer också att stärka våra kunders arbete med certifiering.

– För användare av SmartDok som vill certifiera sig inom ISO 9001 eller ISO 14001 kommer dokumentcentret att kunna göra jobbet ännu enklare, säger han till slut.

SmartDok Dokumentcenter är en app som förenklar dokumentdelning i ditt företag. Systemet är enkelt så att du och dina kollegor effektivt kan dela dokument.

Som kund hos SmartDok har du utan extra kostnad fri tillgång till vårt nya dokumentcenter.

Se hur SmartDok kan förenkla ditt vardagliga arbete