Optimera projektöversikten med bilddokumentation i SmartDok

BESTÄLL SMARTDOK I DAG!

Att dokumentera med bilder är den bästa formen av dokumentation. Se hur SmartDok kan göra din vardag enklare!

De företag som redan nu använder bildfunktionen i SmartDok är extremt nöjda. Bilddokumentation används i SmartDok till att bland annat dokumentera avvikelser, checklistor, transport, arbetslista maskiner och service.

– Bilder som dokumenterar utfört arbete eller bilder av avvikelser är den optimala dokumentationen. Därför är det oerhört viktigt för oss att bildfunktionen i SmartDok är enkel att använda, och att funktionen är uppdaterad med det senaste inom kamerateknologi, säger Steffen Nerdal, vd på SmartDok.

Rita och skriv på bilden

Bildfunktionen i SmartDok ger användaren möjligheten att rita och skriva på bilderna innan de sparas och skickas in. På så sätt kan användaren markera specifika delar av bilden, eller skriva meddelanden på bilden som ger värde för mottagaren.

BESTÄLL SMARTDOK I DAG!
SmartDok KMA bilder

Med SmartDoks bildfunktion optimerar du dokumentationen. Ta bilder i appen och skicka in med egna ritningar och förklaringar.

Med SmartDok kan du enkelt skapa dina egna formulär/checklistor och fylla i dem på PC, smarttelefon eller läsplatta. Med bildfunktionen kan du höja standarden på dessa dokument markant. Formulären med bilder kopplas till korrekt projekt, så att det blir enkelt för den KMA-ansvarige att få översikt över vad som kontrolleras och vilka avvikelser som har uppkommit.

– Vi har jobbat med KMA/Dokumentation-modulen i SmartDok ett bra tag. Vi tycker den är genial och enkel. Formulär-användandet har förenklats och medfört till en bättre dokumentation. Rekommenderas, säger Alf Christian Losvar hos norska Harald Nilsen Entreprenørforretning.

BESTÄLL SMARTDOK I DAG!

Relaterat innehåll

Här är mer innehåll du kanske gillar.

Tillbaka till nyheter

Relaterat innehåll

Här är mer innehåll du kanske gillar.

Tillbaka till nyheter

Kontakta oss för en demo

SmartDok används för närvarande av 3 000 små och stora byggföretag.

Boka demo