Prispaket Smart

De mest använda funktionerna i SmartDok. Det perfekta valet för företag som vill ha ett användarvänligt system som samlar all nödvändig rapportering i en app. Här inkluderas funktioner för att hantera material, maskintimmar, dokumentation och mycket mer.

Smart paket
Smart paket

Prispaket Smart

De mest använda funktionerna i SmartDok. Det perfekta valet för företag som vill ha ett användarvänligt system som samlar all nödvändig rapportering i en app. Här inkluderas funktioner för att hantera material, maskintimmar, dokumentation och mycket mer.

Smart paket

Innehåll:

Innehåller allt från Basic

Grundmodul
Tidrapportering
Frånvaro
Fakturaunderlag
Löneunderlag
Användarvänlig app
Onboarding
2h årlig support

KMA Standard

Ett enkelt och användarvänligt system för att kunna dokumentera era projekt och maskiner. Skapa egna formulär för egenkontroller, dagböcker, checklistor, dokumentera med bilder direkt från din mobil och spåra med GPS. Systemet förenklar all dokumentation vilket leder till bättre kontroll, kvalitet och dokumentation till slutkunden.

Dokumenthantering

Dokumentcentret i SmartDok förenklar dokumenthantering. Här kan ni enkelt hantera alla era dokument inom företaget, i projekten och för maskinerna dygnet runt via app och dator. Det går att ladda upp dokument, pdf:er, bilder osv. Perfekt för delning och snabb åtkomst till företagsdata.

Materialåtgång, Produktion & Transporter

Med denna funktion kan hanteras materialåtgång, olika typer av produktioner och transporter direkt i mobilen. Systemet ger anpassningsbara rapporter, minskar avvikelser vid fakturering och förbättrar uppföljning.

Maskinhantering

Med alla maskiner och tillhörande tillbehör i SmartDok får du full kontroll på din maskinpark. Här kan du registrera maskintimmar, hantera bränsleförbrukning och få översikt av serviceintervall, felanmälningar och reparationer.

Verktygöversikt

Få överblick över företagets alla verktyg och var de är. Effektivisera arbetet, minska onödiga kostnader. Verktygsmodulen sparar både tid och pengar genom bättre verktygshanteringskontroll.

Kompetensöversikt

Få översikt över företagets alla kompetenser. Vilka utbildningar, körkort, certifikat har personalen och när löper de ut? Ett enkelt och komplett administrativt verktyg för att samla allt på ett ställe, tillgängligt både via dator och app.

Onboarding och support

Alla nya kunder får hjälp att komma igång med sitt konto tillsammans med oss och vi guidar er i hur ni bäst kommer igång och använder olika funktioner. Vid frågor kan du höra av dig till vår support så hjälper vi dig, utan extra kostnad.

SmartDok är utvecklat i samarbete med bygg- och anläggningsbranschen

Varje år registreras hela 40-60 arbetsrelaterade dödsfall i Sverige. Och Bygg- och anläggningsindustrin är den bransch med flest dödsfall per år.
Ett KMA-system i mobilen kan göra ditt företag till KMA-vinnare

Läs mer

Mall för KMA-handbok
Certway + SmartDok = Tydlig KMA-handbok

Läs mer

Drömmer du om ett användarvänlig KMA-system? SmartDok
Drömmer du om ett användarvänlig KMA-system?

Läs mer

Certifiera företaget för ISO 9001 och ISO 14001 med SmartDok

Läs mer

God dokumentation är viktigt för norska GraveTjenesten AS för att kunna utarbeta korrekta fakturor och dokumentera ett bra arbete.
Dokumenterar projekten bättre med foton

Läs mer

Bildefunksjonen i SmartDok oppdaterer GPS og vegreferanse
En bild säger mer än 1000 ord!

Läs mer