Visma blir majoritetsägare i SmartDok

Visma blir majoritetsägare i SmartDok!

SmartDok har kallats för pionjär i digitaliseringen av byggbranschen, vilket vi fortsatt kommer arbeta hårt för att vara. Vår strategi och vision för våra kunder och medarbetare kommer stärkas genom det samarbete vi nu inleder med Visma. Förvärvet gjordes i slutet av maj och gör Visma till majoritetsägare i SmartDok.

”Business as usual”

SmartDok förblir SmartDok, samma organisation med samma namn, och inte minst samma engagerade medarbetare – men med en stor aktör i ryggen blir vi nu starkare än någonsin. Det svenska kontoret kommer fortsatt vara i Stockholm. Vi vill utveckla både produkt och organisation och vårt mål är att leverera det bästa systemet för bygg- & anläggningsbranschen. Visma är i detta sammanhang en ‘perfect match’ för oss. Vi kommer ha ett ökat fokus på integrationer mot Vismas system, men det utesluter inte möjligheterna till integrationer med andra system. Vi fortsätter arbeta med de system och leverantörer som våra kunder väljer att använda.

Rätt timing

Det finns en tid för allt och nu var tiden inne att samarbeta med en stor aktör. Med påfyllning av kunskap och tillgång till resurser som vi får genom att vara en del av Visma ser vi fram emot att ta SmartDok till nya höjder. Vi har valt en partner som har visat förmågan och villigheten att infria exakt det vi letat efter.

Steffen Nerdal
VD för SmartDok AB

Se hur SmartDok kan förenkla ditt vardagliga arbete