Ny app SmartDok

Grundare av SmartDok, Bjørn Tore Hagberg kan tillsammans med Inger Lise Orvik, Vidar Berg-Hansen och Trygve Hansen glädja sig över att den nya appen nu är klar.

Vi har i dag officiellt lanserat vår nya SmartDok App. Ännu enklare och ännu mer funktionell!

Vi är stolta över att kunna presentera en helt ny App till alla våra 35.000 användare av SmartDok. Grundare av SmartDok, Bjørn Tore Hagberg kunde idag lansera Appen officiellt, något som betyder att Appen är tillgänglig för alla användare av Android från och med i dag. iOS-versionen är också färdig, och kommer vara tillgänglig på App Store så snart Apple har godkänt uppdateringen.

– Den nya appen är byggd mer på ikoner, och den utnyttjar utrymmet bättre. Den ska i tillägg vara helt lik på bägge plattformar (Android og iOS), samt att det fortsatt kommer finnas stora knappar och tydlig kontrast i designen, lovar Hagberg.

– Navigeringen kommer också gå betydligt snabbare, och oavsett var du är så ska du få snabb tillgång till menyer och dashbord, säger han.

– Vår App har alltid haft fokus på användarvänlighet, och vi har fått mycket beröm av våra kunder sedan den blev lanserad. Nu med den nya appen tror vi att det ska bli ännu enklare för våra kunder att driva en lönsam verksamhet, och inte minst på bästa sätt hålla kontrollen över projekten, säger Hagberg avslutningsvis.

I den nya appen kommer du ha en egen profil, där du kan lägga in bilder, samt att du kan skräddarsy förstasidan efter vad du använder mest. Det kommer också vara möjligt för företagen att skicka ut egna nyhetsmeddelanden i appen som kommer upp som en notifikation.

Kom ihåg att uppdatera SmartDok i Android

Tänk på att appen inte uppdateras automatiskt. Gå in på Google Play och sök/välj SmartDok. Därefter trycker du uppdatera, och vips har du den nya appen i telefonen.

När du öppnar den nya appen kommer du bli tagen genom en enkel «wizard» som ger dig en snabb introduktion av den nya appen. Därefter är det bara att ut och köra!

Vad är nytt?

  • Vi har skapat en dashboard som ska ge dig översikt, och genvägar till dina viktigaste funktioner.
  • Menyn är alltid tillgänglig, för enkel navigering av appen
  • Tidsöversikten ger dig mer kontroll och översikt
  • Teckna och skriv på bilder
  • Skicka in dokumenterade bilder på varor, masstransport, och felmeddelanden på maskin
  • Användarprofil med daglig arbetstid – Tidsrapporteringsförslag gör rapporteringarna ännu smartare
  • Distribuera egna nyheter internt i företaget
  • Skärmstorleken utnyttjas i större utsträckning
  • Inställningar i appen för att förstora texten
  • Verktyg visas med bilder

Detta är bara starten

Samtliga användare av SmartDok kommer gå ett mycket spännande år till mötes. Den nya SmartDok-appen är bara starten. Den kommande tiden kommer våra användare i bygg- och anläggningsbranschen uppleva att det kommer lanseras nyttiga funktioner på löpande band. Vi hoppas alla är nöjda med det nya användargränssnittet och ser fram emot fortsättningen.

Se hur SmartDok kan förenkla ditt vardagliga arbete