Beskrivande video om vart du finner “SmartDok Guide”. (Du finner den i inloggat läge).

Vi på SmartDok strävar efter att göra din användarupplevelse så smidig som möjligt

Vår supportavdelning finns tillgänglig under vardagarna för att besvara dina frågor och erbjuda den hjälp du behöver. Vi är här för dig, redo att guida dig genom eventuella frågor eller funderingar.

När som helst, var som helst – Vi finns här för dig!

För att göra det ännu mer tillgängligt erbjuder vi vår SmartDok Guide, ett verktyg som är din personliga handledare när du navigerar dig genom SmartDok.

När du loggar in på din dator hittar du den orangea fliken “SmartDok Guide” på högersidan av skärmen. Det är din följeslagare för att utforska systemet på egen hand och lära dig mer om de olika funktionerna och modulerna.

Maximera din användarupplevelse

Vår SmartDok Guide är utformad för att vara din resurs för att förstå var och hur du kan dra nytta av SmartDoks olika funktioner. Oavsett om du behöver skapa fakturaunderlag eller komma igång med personalliggaren, tar guiden dig steg för steg genom processen.

Vi strävar efter att göra komplexa uppgifter enkla, begripliga och effektiva.

Behöver du hjälp på vardagarna eller vill utforska SmartDok på egen hand när det passar dig bäst, så finns vi här för dig! Ring vår support på +46 8 124 569 40 eller ta en titt i SmartDok Guiden för att maximera din användarupplevelse. Vi vill göra din användning av SmartDok så effektiv och sömnlös som möjligt!

Se hur SmartDok kan förenkla ditt vardagliga arbete