SmartDok Sverige

Starta det nya året med full kontroll på dokumentationen. Vi hjälper dig komma igång!

Våra duktiga medarbetare står redo att hjälpa dig komma igång med SmartDok, så att du får den allra bästa starten på 2022.

Det är enkelt att komma igång med SmartDok.

– Våra kunder är mycket nöjda med att de snabbt börjar ta pulsen på sina projekt, och får värde för investeringen i ett digitalt dokumentationssystem, säger Anneli De La Guardia, som arbetar på vår Customer Success-avdelning.

Kontakta oss idag så hjälper vi dig komma igång med vår lösning, och inte minst ett mer förutsägbart 2022.

Varför köra igång med ett system redan nu?

Några anledningar till varför det kan vara klokt att komma igång med SmartDok idag, istället för att vänta till efter årsskiftet:

  • Ha hela underlaget för projektredovisning för 2022 på plats
  • Revisorer vill gärna ha samma system och rutiner under hela verksamhetsåret

Vår onboardingtjänst säkerställer att du snabbt kommer igång med SmartDok och upplever värde

För byggbranschen handlar det om produktion och tiden man har för att sätta sig in i ett nytt system kan vara begränsad. Vi på SmartDok har löst det med en smart onboardingtjänst.

För att säkerställa att nya kunder hos SmartDok kommer igång med systemet och får höga förväntningar infriade, tar vi våra kunder genom en onboardingprocess som är skräddarsydd för kunderna och inte minst för den bransch vi verkar i.

Våra kunder bygger och skapar gärna, de vill därför lägga så lite tid som möjligt på administration och mer på produktion. Därför har vi anpassat onboardingen så att kunderna snabbt upplever värde utan att kompromissa med deras dagliga produktion.

Se hur SmartDok kan förenkla ditt vardagliga arbete