Spara tid utan att kompromissa med kvalitén med SmartDok

God planering och god kommunikation med kunden betyder allt enligt Matison.

Matison Enterprise i Stockholm har full kontroll på arbetsrapporter och timspårningen på sina olika projekt

Ett av de snabbast växande byggföretagen i Stockholm använder SmartDok och rekommenderar detta starkt för de som tänker på framtiden.

Matison Enterprise är ett av de snabbast växande byggföretagen i Stockholm och ser fram emot att snart expandera till andra svenska städer.

– I början arbetade vi endast för stora byggherrar som underentreprenörer, så som Einar Mattsson, Arcona, Sterner Stenhus, TME AB med flera. Nyligen har vi tagit verksamheten vidare till den privata sektorn för att bredda och utveckla vår position på marknaden, säger Janis Matisons.

– Dessutom öppnar vi vår egen tillverkning av prefabricerade trähusramar för att skapa de bästa lösningarna både för Sveriges fastighetsutvecklare och privata kunder.

Intresserad av vad Madison Enterprise kan göra för dig? Besök deras hemsida: https://www.matison.se/

Tidskrävande problem löst

– Jag identifierar lätt problem och letar ständigt efter sätt att förbättra befintliga situationer i varje aspekt av arbetsmiljön, hur man gör det enklare och sparar tid utan att kompromissa med kvalitén. Eftersom vi växer ganska snabbt, är det viktigt för mig att få system på plats och få de att arbeta för oss, säger Janis.

– Ett av våra tidskrävande problem var arbetsrapporter och att knyta tiden till projekten. Tack vare SmartDok är det löst. SmartDok har skapat en fantastisk produkt och det är så lätt att ersätta den gamla skolans administrationssystem, förklarar han.

Janis tror att det här systemet kommer att förbli hos oss under lång tid.

– Jag personligen tror att ett sådant system är ett måste för varje byggföretag med självrespekt där ute!

Matison

Matison har många pågående projekt, och ingenting är viktigare än nöjda kunder.

Spara tid

Tiden är vår mest värdefulla tillgång och ingen gillar att slösa den, särskilt när en har insett att den kan sparas. Anställda byter ofta projekt och när alla har appen kan de enkelt logga sina timmar på rätt projekt.

– Våra arbetsrapporter och timspårningen på de olika projekten är i ordning nu och lätt att hantera tack vare SmartDok. Värt att nämna är att vi genom att använda SmartDok också har ökat vårt företags värde för våra kunder, förklarar han.

– SmartDok erbjuder en väldigt bra plattform och jag vet att vi hos Matison Enterprise endast använder en bråkdel av SmartDoks erbjudna lösningar, säger Janis.

– Rekommenderar detta starkt för de som tänker på framtiden, avslutar Janis.

Se hur SmartDok kan förenkla ditt vardagliga arbete