SmartDok har vunnit den nationella delen av RSM European Business Awards, ”The ELITE Award for Growth Strategy of the Year” för 2016/17

SmartDok vunnit RSM European Business Awards för andra året i rad. CEO SmartDok AB, Steffen Nerdal mottog priset på uppdrag av företaget. Foto: EBA

SmartDok har vunnit den nationella delen av RSM European Business Awards, ”The ELITE Award for Growth Strategy of the Year” för 2016/17

Detta är andra året i rad det norska företaget vinner den nationella delen av den prestigefyllda konkurrensen. Det är till stor del på grund av den starka tillväxten på den svenska marknaden att SmartDok vann årets konkurrens.

Rösta för SmartDok: https://www.businessawardseurope.com/vote/detail-new/norway/21536

Enorm tillväxt

– I 2016 har vi upplevd ett ökat intresses för våras produkter, och växten har varit mycket stor målat i antal kunder, säger vd i SmartDok AB, Steffen Nerdal i en kommentar.

SmartDok har blivit en stor och viktig aktör i Scandinavia för bygg- och anläggningsbranschen för digital tidrapportering och för att hålla full kontroll över projekten.

SmartDok består av 10 moduler hjälpar branschen att arbeta smartare och enklare. Alt från maskinmodul med besiktning av fordon och service av grävmaskiner, KMA-modulen som har checklista och hantering av avvikelser, och en gratis, ID06-ackrediterad Personalliggare som är marknadens enklaste system hjälper dig att överhällde den nye lagen inom byggbranschen.

Kunderna har talat!

I fjor vann SmartDok kategorin för den mest innovativa lösningen, som bekräftat att lösningen var riktig god. I år bevisar kunderna våra att de också tycker SmartDok är ett smart system som hjälper till med att få mer lönsamma projekt.

– SmartDok har alltid hatt som vision att göra saker smart och enkelt – så att entreprenörerna i branschen kan arbeta smartare och mer effektivt, berättar Steffen Nerdal.

Se hur SmartDok kan förenkla ditt vardagliga arbete