Nu kan vi stolt erbjuda våra kunder AutoReg som är marknadens bästa lösning för plogning och sandning.

Här på SmartDok letar vi alltid efter innovativa lösningar för att göra ditt vardagliga arbete enklare och effektivare. I denna anda är vi otroligt stolta över att kunna presentera vårt senaste tillskott i produktportföljen, speciellt framtagen för alla er som sköter plogning och sandning på vintern, samt gräsklippning och vägunderhåll på sommaren – ett exklusivt samarbete med AutoReg!

Vinterarbete innebär unika utmaningar och vi förstår vikten av att ha pålitliga verktyg som gör jobbet lättare. Detta partnerskap representerar en blandning av expertis och teknik, skräddarsydd för att möta vinter- och sommararbetarnas behov.

Detta innebär också en spännande övergång för vår tidigare arbetslista.

– Samtidigt som vi knyter an till AutoReg kommer vi successivt att fasa ut vår egen lösning för plöjning 2024, för att ge plats åt något ännu bättre, säger general manager för SmartDok, Bjørn Tore Hagberg.

Öppnar upp för spännande möjligheter

Samarbetet mellan SmartDok och AutoReg öppnar upp för spännande möjligheter, som kommer att bidra till en ännu bättre översikt över arbetsrutter, säger grundaren av AutoReg, Asbjørn Pettersen.

Öppnar upp för spännande möjligheter

Samarbetet mellan SmartDok och AutoReg öppnar för spännande möjligheter, som kommer att bidra till en ännu bättre produkt, säger grundaren av AutoReg, Asbjørn Pettersen.

Vad är AutoReg?

AutoReg är en applikation utformad för arbetande inom områden som plogning, sandning, saltning, gräsklippning och liknande verksamheter. Applikationen ger dig en omfattande översikt över dina aktiviteter, såsom var du har varit och den totala tidsåtgången. Dessutom finns den användbara kartfunktionen för att visa markförhållandena på de platser där du planerar att arbeta.

Genom AutoReg kan du enkelt spåra dina anställdas positioner i realtid och få information om vilka uppdrag som är pågående eller redan avslutade. Vid uppsättning av arbetsrutter har du möjlighet att anpassa dem efter gång- och bilvägar samt manuellt rita upp områden som är relevanta för ditt arbete.

Inspelningar via appen som skapas när fordonet är på plats möjliggör att du noggrant kan granska och utvärdera genomförda rutter. Dessutom möjliggör AutoReg en effektiv hantering av färdiga arbetsrutter genom att sortera dem efter olika perioder och datum, vilket underlättar faktureringsprocessen.

Med denna applikation blir din arbetsdag mer strukturerad och produktiv, vilket underlättar för planeringen för nästkommande arbeten.

Ta steget in i framtiden med SmartDok och Autoreg – Kontakta oss idag!

Ett genomtänkt och smart användargränssnitt är vad du får när du använder AutoReg.
Enkelt både via app och dator.

Är du redo för en demo? Vintern kan inte vänta!

Låt inte vintern överraska dig! Kontakta oss för en exklusiv demo och se själv varför denna lösning är vad du behöver för att hantera vinterns utmaningar med stil. Med SmartDok och AutoReg blir vintern inte bara lättare, utan också en period du kan se fram emot.

Ta steget in i framtiden med SmartDok och Autoreg – Kontakta oss idag!

Se hur SmartDok kan förenkla ditt vardagliga arbete