Bild av man som arbetar inom skogsindustrin. Användar Hemkomstkontroll

SmartDok lanserar den användarvänliga lösningen Hemkomstkontroll

SmartDok lanserar den användarvänliga lösningen Hemkomstkontroll, så att företag enkelt kan följa lagen om ensamarbete. Detta gäller inte minst den i Sverige så viktiga och omfattande skogsindustrin.

Hemkomstkontroll hjälper arbetsgivaren att förvissa sig om att personalen kommit hem på ett säkert sätt. För den anställde innebär det en trygghet som säkras genom ett par klick i appen.

– Vi vill göra det enkelt för skogsbrukare att arbeta digitalt, smart och inte minst tryggt, säger Anneli De la Guardia från SmartDok.

Gratis hos SmartDok
Om du är kund hos SmartDok ingår Hemkomstkontroll gratis i lösningen.

– Min egen pappa var en gång skogshuggare och jag vet hur viktigt det är – för den anställde och de anhöriga, såväl som för arbetsgivaren – att känna sig trygg när anställde arbetar ensam på otillgängliga platser. Som kund hos oss vill vi inte att man ska behöva betala extra för denna viktiga funktion, säger Anneli.

– Genom webben ser du snabbt om dina anställda har kommit hem säkert, men systemet skickar naturligtvis även ut varningar via sms och e-post om en avvikelse skulle uppstå, fortsätter hon.

Se hur SmartDok kan förenkla ditt vardagliga arbete