SmartDok är ett molnbaserat projektsystem som hjälper företag i Bygg- & anläggningsbranschen

ÄTA står för ändring och tilläggsarbete och är en viktig del i många entreprenörers arbete.

Genom att använda sig av underprojekt i SmartDok kan du enkelt hantera all ÄTA-dokumentation såsom timmar, maskiner och material separat och fakturera ÄTOR på ett effektivt och korrekt sätt.

SmartDok är ett molnbaserat projektsystem som hjälper företag i Bygg- & anläggningsbranschen att få full koll på alla timmar, maskiner, material, planering och fakturering. Du får även full kontroll över alla ÄTOR som uppstår och kan spara tid samtidigt som du säkerställer att du kan ta rätt betalt för ditt arbete.

Lägga till kommentarer

SmartDok ger dig också möjlighet att lägga till kommentarer och bilder på varje underprojekt. Detta kan vara till stor hjälp vid dokumentation av ÄTOR och faktureringen av dom, då du enkelt kan ge ett komplett underlag till kunden.

Genom att använda SmartDok för ditt ÄTA-arbete säkerställer du att all information om projekten finns tillgänglig på ett ställe. Du kan enkelt se hur mycket tid och resurser som har använts på varje projekt, vilket gör det lättare att planera och följa upp ditt arbete.

Effektivisera ditt ÄTA-arbete

Genom att använda SmartDok kan du effektivisera ditt ÄTA-arbete och göra din vardag enklare. Du kan också minska risken för felaktigheter och missade fakturor, vilket leder till en bättre kundupplevelse och ökad lönsamhet för ditt företag.

Prova SmartDok idag och upptäck fördelarna med att använda underprojekt för ditt ÄTA-arbete. Med SmartDok kan du enkelt ha full kontroll över dina resurser och säkerställa korrekt fakturering varje gång.

Se hur SmartDok kan förenkla ditt vardagliga arbete