Tidrapportering SmartDok

Med SmartDoks app kan du föra dokumentationen direkt på plats, vilket minimerar risken för att något missas eller försvinner.

Med SmartDok-appen får du inom byggbranschen effektiv projektledning och tidsrapportering

Att ha allt i SmartDok-appen möjliggör:

• Effektiv projektledning
• Tydlig överblick över projekt och tidsplanering
• Enkel inrapportering av avvikelser
• Full koll på arbetade timmar och eventuell övertid
• All dokumentation på samma ställe!

Inom bygg- och anläggningsbranschen är tid ofta en kritisk faktor som påverkar projektens framgång. Effektiv projektledning och noggrann tidrapportering är nyckelkomponenter för att säkerställa smidiga arbetsflöden och hinna med pressade tidsramar.

Med allt fler lagar och krav som ställs på bygg- och anläggningsbranschen kan det bli mycket att hålla reda på. SmartDok är ett helhetssystem som erbjuder integrerade verktyg för dokumenthantering och projektadministration för att du ska kunna spara tid åt annat.

Smidig projektledning för dig som byggledare

SmartDok underlättar projektledning genom att erbjuda användarvänliga verktyg som möjliggör bättre planering och övervakning av projekt. Skapa och hantera projektplaner direkt i appen och schemalägg aktiviteter, tilldela resurser och sätt realistiska tidsmål. Den tydliga överblicken som SmartDok ger gör det möjligt för hela teamet att hålla sig informerade om eventuella projektförändringar och möjliga avvikelser. Byggledare behöver inte längre skriva för att fråga om övriga arbetares aktiviteter, allt är snabbt och tydligt dokumenterat.

Noggrann inrapportering för ökad produktivitet

Att hålla reda på både arbetstider och övrig dokumentation är superviktigt för att få jobbet gjort inom bygg- och anläggningsbranschen. Med SmartDok blir det enkelt och smidigt. Teamet kan logga in och ut, rapportera övertid och göra snabba anteckningar om vad de håller på med direkt från arbetsplatsen. I en bransch där dagarna är intensiva och projekten varierar mycket är det här extra viktigt.

Det är aldrig försent att införa digitala lösningar för att förenkla arbetet, kontakta oss idag så hjälper vi dig att komma igång!

Se hur SmartDok kan förenkla ditt vardagliga arbete