570 miljoner arbetstimmar registrerade

Väl över en halv miljard arbetstimmar registrerade i SmartDok sedan starten

SmartDok är ingen nykomling på marknaden, och med 85 000 användare har systemet nu passerat 570 miljoner registrerade arbetstimmar. Timmarna är fördelade på de 3 750 företag som använder SmartDok idag, och över 100 miljoner registreringar.

Bjørn Tore Hagberg

Vi ser fram emot 1 miljard timmar!

Vår verkställande direktör, Björn Tore Hagberg, är ganska nöjd med detta. I en nylig intervju delade han sina tankar om detta:

Det är imponerande att se att vi har loggat så många timmar i SmartDok sedan 2006. Det visar inte bara att vårt system är pålitligt, utan det vittnar också om den stabila värdeskapningen som sker i företagen som använder SmartDok, säger Hagberg.

Hagberg framhöll också vårt åtagande att hantera dessa data med stor försiktighet.

Vi tar vårt ansvar för att behandla dessa data på allvar, och vi arbetar kontinuerligt med att göra det enklare för våra kunder att registrera, godkänna, och hämta ut timmar, tillade han.

Vi är angelägna om att fortsätta vår tillväxt och ser fram emot att fira den dagen vi når 1 miljard registrerade timmar. Tack för att du är med på den här resan med oss!

Tidsregistrering är ryggraden i ett framgångsrikt projekt.

Inom bygg- och anläggningsbranschen är precis tidsregistrering inte bara en nödvändighet, det är själva ryggraden i ett framgångsrikt projekt. Det handlar inte bara om att hålla koll på hur många timmar som används, utan det ger också en detaljerad inblick i arbetsflödet och möjliggör en mer exakt projektplanering.

Med rätt användning av tidsdata kan projektledare bättre förutse potentiella förseningar, optimera arbetskraftresurserna och hålla budgetarna i schack. På detta sätt blir timmar inte bara en mätenhet, utan en värdefull valuta som, när den hanteras klokt, kan driva projekt mot en punktlig och kostnadseffektiv slutförande.

Hos SmartDok är vi stolta över att erbjuda ett system som inte bara förenklar processen med tidsregistrering, utan också bidrar till att skapa en mer strömlinjeformad, effektiv och lönsam drift för alla våra kunder.

Se hur SmartDok kan förenkla ditt vardagliga arbete