Ny funktionalitet och design på din firmas informationstavla

Ny funktionalitet och design på din firmas informationstavla i SmartDok hittar du både på mobil och webben.

Håll de anställda uppdaterade med information och nyheter på ett översiktligt sätt med ny funktionalitet i SmartDok!

Vi har nu uppdaterat firmans informationstavla med ny funktionalitet och ny design, så att det blir enklare att hålla de anställda uppdaterade med information och nyheter på ett översiktligt sätt. Allt innehåll på informationstavlan kommer finnas tillgängligt både via webben och appen.

Allt tidigare innehåll från informationstavlan finns tillgängligt via punkten “Viktig information”. Klicka på punkten för att visa informationen. “Viktig information” blir liggandes överst på informationstavlan, och information/nyheter som läggs till i efterhand sorteras sig kronologiskt under.

Ny information/nyheter läggs till via menypunkten meddelanden/info -> Informationstavla (enbart tillgänglig för administratörer). Om du önskar att redigera “Viktig information”-punkten eller andra inlägg, så görs detta via “Redigera”-knappen på samma sida.

I tillägg till text och bilder kan information/nyheter nu även innehålla bl.a. länkar, videor, tabeller m.m. Önskar du mer information om hur du upprättar information/nyheter, kan du klicka på det gula frågetecknet längst upp till höger. Då får du upp en informativ hjälptext för just den sida du befinner dig på.

Se hur SmartDok kan förenkla ditt vardagliga arbete