Odd-Inge Johansen är kvalitetschef hos SmartDok på dagtid och tränare för 1.divisionslag på fritiden. Krockar de två rollerna någon gång med varandra? Se film!

Utmana, utmana, utmana, skapa 2 mot 1! Uppmanar fotbollstränare Odd-Inge Johansen. Laget han så engagerat försöker att coacha är Bossekop UL Dam som gör debut i 1.division i år. På dagtid försöker samma Johansen att pusha sina kollegor i SmartDok till att koda med hög kvalitet.

Hos oss är Odd-Inge Johansen kvalitetsansvarig för vår produkt, SmartDok. Johansen är medveten om att det går att ta in mycket av idrotten in i arbetslivet.

– Inom damlaget jobbar vi mycket med struktur, kultur och rykte, på många sätt likt hur vi tänker i SmartDok. Kultur och laganda är avgörande för alla lag och företag som vill utveckla sig. Som tränare får man många gånger frågan om vad en bra träning är. Svaret är att spelarna efter dagens pass längtar efter nästa träning. På samma sätt känner jag att vi har det i SmartDok. Anställda som ser fram emot och gläder sig till nästa arbetsdag och nya möjligheter, säger Johansen.

– För BUL:s damlag handlar det om att skapa en plattform och etablera sig i 1.division. Vi ska fortsätta att utveckla fotbollsspelare och människor till att ta nästa steg. Samt en ytterligare arena för 1.division-, toppserie- och landslagsspelare för flickor i Alta och Finnmark som har det inre drivet, fortsätter han.

Varför SmartDok?

– Jag har följt och jobbat i närheten av Ascella och nu SmartDok i många år. En bra och spännande produkt tillsammans med en härlig mix av glada människor som vill utveckla produkten ännu mer. Samtidigt är det ett företag som skapar lokala värden i Altasamhället, vilket gjorde SmartDok till ett enkelt val.

– Jag jobbar som QA-manager eller kvalitetsansvarig för SmartDok. Mina arbetsuppgifter består av att upprätta rutiner för att vidareutveckla, förvalta och koordinera vårt kvalitetsarbete med kontinuerlig utbildning, förbättring och kvalitetssäkring av processer, tester och leveranser. Pålitlighet är ett av våra kärnvärden i SmartDok. Det och att ha kvalitetsrutiner runt våra processer ska försäkra kunderna om att de kan lita på produkten, säger han.

Odd Inge har utbildning inom informationsteknik, ekonomi och administration och projektledning från Högskolan i Finnmark.

– Jag har jobbat som utvecklare, konsult, teknisk projektledare och leveransansvarig för IFS Scandinavia i 19 år.

Odd-Inge började i januari 2017 och har redan gjort ett bra avtryck med stor branschkunskap och en solid “headspin” när det kommer till breakdance.

Läs mer om SmartDok och vad det kan göra för ditt företag

Se hur SmartDok kan förenkla ditt vardagliga arbete