Adam Josefsson och CEO Steffen Nerdal

Vår nyanställda Account Manager, Adam Josefsson och CEO Steffen Nerdal är redo att möta branschen under Bygg & VVS mässan Syd.

Ute efter digital tidsregistrering eller personalliggare? Möt vår nya Account Manager Adam på Bygg & VVS Mässan Syd

SmartDok fortsätter att växa i Sverige. Bygg- och anläggningsbranschen har fått upp ögonen för vår användarvänliga lösning, och kunderna har fattat tycke för vår nya digitala app. 26-27 april är SmartDok på plats på Bygg & VVS Mässan Syd och vi hoppas du kommer förbi vårt stånd A14 för att träffa oss och vår nya Account Manager, Adam Josefsson.

Lär känna Adam

– Jag har studerat företagsekonomi med inriktning entreprenörskap och innovation i 5 år på Södertörns Högskola i Stockholm. Under den perioden arbetade jag även på Länsförsäkringar Bank i Stockholm samt inom logistik som rederitjänsteman och senare fartygsagent. Därefter har jag arbetat som affärsutvecklare i ett familjeägt byggföretag med fokus på nybyggnation av villor och radhus.

– Jag sökte mig till SmartDok för att jag tycker produkten är genuint bra och värdeskapande för användarna. För mig är det också viktigt med en spännande och rolig arbetsmiljö som har framtiden framför sig, vilket jag tycker SmartDok har.

Vad hoppas du att uppnå med jobbet hos SmartDok?

– Jag tror att bygg- & anläggningsbranschen fortfarande är i en tidig fas av digitaliseringen och att det kommer hända mycket i branschen den kommande tiden. Med detta ser jag fram emot att lära mig mer om hur våra kunder arbetar och att se SmartDok vidareutvecklas efter kundernas behov och på så sätt vara en del av den resan jag vill tro att SmartDok har framför sig.

Hur har dina första veckor i SmartDok varit?

– 3 händelserika veckor har passerat snabbt. Jag har fått ett väldigt bra mottagande och ser fram emot den kommande tiden här. Produkten är väldigt lättmanövrerad men samtidigt omfattande och anpassningsbar, vilket gör att den kan hjälpa såväl enmansfirmor som större kommuner och byggkoncerner att arbeta mer effektivt. Jag ser en enorm potential för produkten i Sverige, utmaningen nu blir att få alla att se detsamma.

Vad tror du om framtiden för SmartDok i Sverige?

– Jag tänker stort och tror att SmartDok kommer bli marknadsledande inom digital rapportering i entreprenörsbranschen i Sverige de kommande åren. Den som lever får se!

Se hur SmartDok kan förenkla ditt vardagliga arbete