Lovisa Svedberg

– Den här rollen ger mig chansen att vara både kreativ och strategisk, vilket jag tycker är väldigt häftigt!

Lovisa Svedberg (24) är nyanställd som marknadsassistent, och fyller ett stort behov av större marknadskraft mot den svenska marknaden. Vi ser mycket fram emot fortsättningen!

Kan du berätta lite om din bakgrund?

– Jag är uppvuxen i Örebro men har under de senaste tre åren bott i Göteborg där jag studerade på Göteborgs universitet. I somras när jag tog min examen bestämde jag mig för att flytta till Stockholm för att fortsätta utbilda mig inom digital marknadsföring. På min fritid gillar jag att upptäcka nya platser, gå långpromenader och umgås med familj och vänner.

Vad är det bästa med att jobba som marknadsassistent?

– Det bästa med att jobba som marknadsassistent är möjligheten att tillämpa de färdigheter och kunskaper jag lär mig under mina studier inom digital marknadsföring. Rollen ger mig också chansen att få vara både kreativ och strategisk, vilket jag tycker är väldigt kul.

Lovisa Svedberg
Lovisa Svedberg

Redo för nya utmaningar

– Jag känner mig nyfiken och redo att ta mig an nya utmaningar här på SmartDok, samt hoppas kunna bidra med fler perspektiv inom marknadsföring!

Lovisa Svedberg

Redo för nya utmaningar

– Jag känner mig nyfiken och redo att ta mig an nya utmaningar här på SmartDok, samt hoppas kunna bidra med fler perspektiv inom marknadsföring!

Vad är ditt första intryck av att arbeta på SmartDok?

– Mitt första intryck var väldigt bra, fick direkt en väldigt positiv bild av SmartDok och känner mig väl välkomnad in i gänget!

Vilka är dina drömmar för framtiden?

– Mina dröm är att få fortsätta vara kreativ och skapa både inom jobb- och privatlivet.