SmartDok fick många goda besök när de i förra veckan ställde ut på Nordbygg-mässan.

Vi såg en stor efterfrågan från entreprenörer som önskar en molnbaserad lösning som SmartDok.

SmartDok fick många goda besök när de i förra veckan ställde ut på Nordbygg-mässan

Att tidsrapportering i SmartDok är populär är det inget tvivel om. På Nordbygg-mässan i Stockholm fick företaget uppleva en stor efterfrågan från entreprenörer som visade stort intresse för systemet.

– Mässan gick över all förväntning. Det är helt uppenbart att bygg- och anläggningsbranschen i Sverige är nyfikna på vad SmartDok är, och på vad det kan ge kunden, säger SmartDok AB’s VD Steffen Nerdal.

Att ett mobilt- och webbaserat tidsrapporteringssystem är i ropet har få missat.

– Vi såg en stor efterfrågan från entreprenörer som önskar en molnbaserad lösning som SmartDok, eller rätt och slätt söker en bättre digital lösning än det de har idag. När kunden fick se vår produkt och hur SmartDok kan ge dem en enklare vardag var svaret tydligt. Detta var något de såg en stor nytta av, säger Steffen.

Även Personaliggaren var ett hett tema på mässan. SmartDok är ackrediterad leverantör av Personalliggare för ID06-kort och kunde självklart skylta med en användarvänlig och inte minst gratis lösning för entreprenörerna.

– Kort sagt är vi väldigt nöjda med mässan. Jag tror vi kommer att se en betydande tillväxt under de kommande månaderna, konstaterar VD’n nöjt.

Se hur SmartDok kan förenkla ditt vardagliga arbete