Den 29-31 augusti står vi på Boden Energi Arena, hoppas vi ses där!

SmartDok har deltagit på Load Up North flera gånger tidigare och ser fram emot att vara med igen i år. Tidigare år har vi fått träffa trevliga personer inom branschen och byggt relationer med kunder och partners.

 

Om Load Up North

Load Up North är en av Nordens största mässor inom bygg, anläggning, transport och maskin. Varje år samlas företag och yrkesverksamma inom branschen för att visa upp nya maskiner, diskutera branschens framtid och knyta kontakter.

Mässan startade 2013 och har vuxit och blivit en viktig mötesplats för personer i branschen. Load Up North är en utmärkt möjlighet att lära sig nytt, träffa branschkollegor och inspireras!

Varför besöka vår monter?

Besök vår monter för att få personliga demonstrationer, delta i tävlingar och ta del av specialerbjudanden. Vi erbjuder också möjligheten att boka möten med våra otroligt duktiga säljare för att diskutera specifika behov och lösningar.

SmartDok är ett system som passar små och stora företag, därför finns lösningen som passar alla.

SmartDok på Load Up North 2023

Daniel och Jan på förra årets Load Up North-mässa.

Vart hittar ni oss?

Ni hittar oss i monter 1004 som ligger mellan Entré A och B. Vi är där under hela mässan från 29/8 till 31/8.

Utställarlista och mässkarta över vår plats, kika in den för att inte missa oss. Vi ser fram emot att träffa er på Load Up North!

 

Glöm inte att förregistrera dig till mässan

Mässan är gratis med kräver att du som besökare registrerar dig i förväg, gå in på Load Up North för att registrera dig idag!

Se hur SmartDok kan förenkla ditt vardagliga arbete