OM OSS

OM OSS

Engagemang, pålitlighet och förmågan att förenkla

SmartDok är den mest användarvänliga lösningen i bygg- och anläggningsbranschen.

Engagemang, pålitlighet och förmågan att förenkla

SmartDok är den mest använda lösningen i bygg- och anläggningsbranschen

SmartDok
– en del av Visma

Sedan 2005 har SmartDok funnits på marknaden som ett programvaruföretag. År 2018 tog Visma steget in som majoritetsägare och SmartDok blev därmed deras molnbaserade mjukvarulösning för byggbranschen. Vår produkt återfinns i vårt namn, SmartDok, ett smart datainsamlingssystem för bygg- och anläggningsbranschen.

Mer än 15 år har passerat sedan vi fick in vår första kund, när vårt team enbart bestod av 2 anställda. Nu med 85 000 nöjda användare senare fortsätter vi att expandera. Något som är möjligt genom våra kvalificerade, engagerade och motiverade medarbetare som delar vår vision om att ständigt förbättra och utveckla SmartDok.

Sverige anställda, SmartDok

För oss är kunden alltid i fokus, med hjälp av engagemang, pålitlighet och förmågan att förenkla – fortsätter vårt arbete med att vara det mest användarvänliga dokumentationssystemet på marknaden!

SmartDoks huvudkontor ligger i Alta, Norge. Sedan har vi även kontor i Oslo och Stockholm. Tillsammans är vi idag upp emot 70 anställda fördelat på försäljning, kundsupport, utveckling och testning, marknad och ekonomi.

På kontoret i Klarabergshuset i Stockholm arbetar vi med försäljning, kundsupport, utveckling och marknad.

SmartDok Norden

Varför SmartDok?

SmartDok är den mest använda lösningen i bygg- och anläggningsbranschen, och det är inte utan anledning. Lösningen består av 10 moduler som ger överblick och enkel kontroll över timmar på anställda och maskiner, varor och transporter, service och underhåll av maskiner, koll på verktygen, samt foton, egenkontroller och checklistor, funktioner för snöröjning med mera.
Systemet är webbaserat och det finns separata appar för iPhone och Android. Du slipper tänka på uppdatering, säkerhetskopiering och andra problem som du kan ha när du installerar och använda program i er serverpark. Det enda du behöver för använda SmartDok är en PC med webbläsare och tillgång till internet. Enkelt och lätt!