Viktig information ang. uppdatering av SmartDok-appen och personalliggare-appen

Ny app SmartDok

Nya versioner av SmartDok-appen (version 4.5.5) och SmartDok Personalliggare-appen (version 2.1.6).

Under natten till tisdag 29.01.19 kommer vi att lansera nya versioner av SmartDok-appen (version 4.5.5) och SmartDok Personalliggare-appen (version 2.1.6).

Dessa uppdateringar innehåller stöd för nya funktioner, samt viktiga förbättringar på GPS-positionerade tjänster. Av denna anledning kommer uppdateringen bli obligatorisk för alla användare.

Vad innebär detta för mig och mina anställda?

Detta innebär att alla användare av appen måste uppdatera den innan man använder den tisdag 29 januari. Om man försöka logga in med tidigare version av appen, kommer man från och med detta datum få ett pop-up-meddelande med information om uppdateringen.

De som har automatisk uppdatering av appar aktiverat kommer inte märka av detta, medan de som inte har funktionen aktiv måste gå till App Store (iPhone) eller Google Play Store (Android) och ladda ner uppdateringen därifrån. Användarnamn och lösenord kommer naturligtvis fortsätta vara de samma som tidigare.

Inhyrda/ underentreprenörer

Kom ihåg att informera eventuella underentreprenörer om uppdateringen, så att inhyrd personal på era projekt utan problem kan registrera sig in i personalliggaren.

Frågor? Kontakta SmartDok Support på mail support@smartdok.se eller telefon 08-124 569 40.

Relaterat innehåll

Här är mer innehåll du kanske gillar.

Tillbaka till nyheter

Relaterat innehåll

Här är mer innehåll du kanske gillar.

Tillbaka till nyheter

Kontakta oss för en demo

SmartDok används för närvarande av 3 000 små och stora byggföretag.

Boka demo