Var med och utveckla SmartDok!

Förbättringsförslag/ önskemål om ny funktion

Vi har ett stort fokus på vidareutveckling av vår produkt, både vad gäller funktionalitet och ytterligare förbättring av användarupplevelsen. Utvecklingstavlan är en viktig del av detta.

Vi lanserar nu Utvecklingstavlan där du som användare kan bidra till att göra SmartDok ännu bättre!

Vad våra kunder tycker om oss och vår produkt, är väldigt viktigt för oss. Vi har alltid uppmuntrat våra kunder att komma med förslag och önskemål, men har samtidigt saknat ett bra system där kunder och SmartDok kan bolla dessa idéer. Vi har letat efter en sida där man kan följa sina önskemål, se vad andra önskar, rösta på bra förslag och inte minst få snabbare feedback på sina ärenden. Tills nu. I samarbete med Trello.com har vi en smart och enkel sida, med alla dessa funktioner.

BESÖK UTVECKLINGTAVLAN!

Vad innehåller Utvecklingstavlan?

Förbättringsförslag/ önskemål om ny funktion

Här kan du komma med förbättringsförslag och önskemål om ny funktion i SmartDok. Här kan man också rösta på andras förslag, så att vårt produktutvecklingsteam får en bild av vilka förslag som är mest viktiga för så många användare som möjligt.

Röstning på inlagda förslag

När förslagen rullar in väljer vi ut populära förslag och lägger dem i denna kategori, så att du kan rösta om vilka som ska utvecklas först.

Utveckling pågår nu

Detta är en översikt över vilka funktioner som jobbar på just nu.

Nytt i kvartalet

Det finns separata rubriker för varje kvartal som visar en översikt över nyheter som släppts under de senaste kvartalen.

Kontinuerlig utvikling

Vi har ett stort fokus på vidareutveckling av vår produkt, både vad gäller funktionalitet och ytterligare förbättring av användarupplevelsen. All vår utveckling bygger på agila principer, både när det gäller planering, design och mjukvaruutveckling.

Relaterat innehåll

Här är mer innehåll du kanske gillar.

Tillbaka till nyheter

Relaterat innehåll

Här är mer innehåll du kanske gillar.

Tillbaka till nyheter

Kontakta oss för en demo

SmartDok används för närvarande av 3 000 små och stora byggföretag.

Boka demo