Vi är igen på plats under Entreprenad Live – Årets mässa i Skåne förväntas att slå alla rekord!

 

SmartDok på Entreprenad Live

På mässan erbjuder SmartDok alla som kommer förbi montern för demo en gratis T-shirt och en lovar en god diskussion om smarta lösningar för branschen. SmartDok finns i monter 705C.

Mässan är i år på Ring Knutstorp och den förväntas att bli den bäst besökta mässan genom alla tider

Entreprenad Live arrangeras för 6:e i rad och samlar entreprenörer, leverantörer och tillverkare från hela landet. Totalt är det 170 utställare som samlas i Skåne. Mässan börjar torsdag kl 10 och avslutas lördag kl 15.

SmartDok, som sedan 2018 är ägt av Visma och har bytt namn till Visma SmartDok AB, har blivit en viktig del av bygg- och anläggningsbranschen i Sverige och Norge. I dagsläget är det ca. 70.000 användare av systemet. SmartDok har sedan 2017 levererat Smartdok app-lösningen för själva mässan. Här har mässarrangören full kontroll och styr på logistiken.

– Det är omfattande logistik vid in- och utflyttning. Väldigt viktigt för oss att kunna hantera många olika kunder och ärenden under stor tidspress, berättar Peter Eriksson på Live Business Media Group.

Entreprenad Live har implementerat den populära SmartDok-appen som är skapad just för bygg- och anläggningsbranschen, för att hantera all in- och utflyttning av gods till Entreprenad Live 2019.

SmartDok finns i monter 705C.

Vad är hemligheten bakom anläggningsmässans framgångar

Hans-Erik Kristensson från Live Business Media Group Sweden AB här med appen som hjälper dem att organisera showen.

Vad är hemligheten bakom anläggningsmässans framgångar?

Entreprenad Live har på kort tid blivit den föredragna byggnadsmässan i Sverige. Fokus på aktörerna och inte minst ett bra logistiksystem är ett av många framgångskriterier.

– Vårt jobb är att serva branschen och vi gör mässan för branschen. Vi är nöjda när kunderna är nöjda och det var de verkligen i Göteborg under årets mässa, säger Hans-Erik Kristensson från Entreprenad Live.

En av framgångsfaktorerna till mässan är en app på mobilerna, för kontroll och ledning av logistiken. Entreprenad Live har implementerat den populära SmartDok-appen som är skapad just för bygg- och anläggningsbranschen, för att hantera all in- och utflyttning av gods till Entreprenad Live 2018.

– Lösningen fungerade väldigt bra och vi får en direkt sammanställning utan att behöva sammanställa papper från många olika maskinförare, säger Peter.

Läs hela saken om SmartDok och Entreprenad Live

Relaterat innehåll

Här är mer innehåll du kanske gillar.

Tillbaka till nyheter

Relaterat innehåll

Här är mer innehåll du kanske gillar.

Tillbaka till nyheter

Kontakta oss för en demo

SmartDok används för närvarande av 3 000 små och stora byggföretag.

Boka demo