Johnny-Allt-i-huvudet har höftat sina timmar sedan -97. Att skriva ner allt han gjort med rätt datum och klockslag är inte hans favoritsyssla

Plötsligt händer det att löneadministratören ser att något inte stämmer med Johnnys timmar, vilket drabbar Johnny i slutändan. Just för att han höftat fel

Hur registrerar du dina arbetstimmar?

En gång i månaden? En gång i veckan? Varannan dag? Vi lever alla i en hektisk vardag med många krav och förväntningar på oss och då uppstår fel och misstag. Att timmar glöms bort eller kryddas vid rapportering får ofta en konsekvens till slut. Antingen i extraarbete för dig själv eller administrationen eller i form av en ekonomisk konsekvens.

Som tur är finns det enkla lösningar som underlättar hanteringen av tidrapporter och gör att det blir minimalt arbete för att kunna rapportera sin arbetstid och dagbok oftare. Genom att ha en god översikt och möjlighet att rapportera blir även kvaliteten bättre.

Lösningen är tillgänglig hela tiden och är alltid med dig i fickan. En app i mobilen.

Vad är lösningen?

Vi på SmartDok har lösningen för dig som vill arbeta mer effektivt. I vårt system har du full överblick över timmar och maskiner som används i projekten. SmartDok förenklar även lönehanteringen och faktureringsarbetet så att dina anställda får rätt lön och kunden rätt faktura.

SmartDok är rapporteringssystem där du samlar allt i en app. Du får tidrapportering, KMA-arbetet, maskindokumentation, materialhantering, dokument, kompetensöversikt, resursplanering med mera i ett system.

Läs mer om SmartDok och boka en demo på systemet här!

Se hur SmartDok kan göra ditt vardagliga arbete smartare