Trodde du att skulle få mer tid till annat när du startade eget och blev VD? Ta det lugnt, vi hjälper dig att frigöra mer tid

Jobbar du sena kvällar och helger på grund av tidskrävande uppföljning och rapportering? Det finns sätt att effektivisera din vardag och bespara dig för både tid och pengar

Tid är en begränsad vara, och som chef för ett bygg- eller anläggningsföretag är det ibland svårt att få tiden att räcka till. Det är också viktigt för lönsamhetens skull att rapportering och uppföljning av projekt sker med både kvalitet och på ett effektivt sätt.

Mycket övertid, och lite tid över för vänner och familj blir ofta effekten av att drunkna i övermäktiga arbetsuppgifter som kanske hade kunnat lösas på ett mer effektivt sätt.

Vad är lösningen?

Vi på SmartDok menar att vi har en lösning för dig som önskar att jobba mer effektivt som VD och chef. I vårt system får du full översikt över timmar och maskiner på projekten. SmartDok förenklar också löne- och faktureringsarbetet genom bättre underlag och tidsbesparande hantering. Med korrekt fakturaunderlag från början minskar också reklamationer och merarbete.

SmartDok är ett system där du samlar allt i en app, ett system. Genom olika moduler anpassar varje SmartDok-kund sitt system efter behov. Vi har stöd för tidrapportering, maskinuppföljning, KMA, Materialhantering, Produktion, Dokumentcenter, Planering och mycket mer. Och kanske det viktigaste av allt, det är enkelt och användarvänligt för alla i firman.

Läs mer om SmartDok eller boka en demo här!

Se hur SmartDok kan göra ditt vardagliga arbete smartare