SmartDoks lösning på ID06 Personalliggaren låter dig också använda app på mobiltelefonen till att registrera dig ut och in på byggarbetsplatsen

SmartDok ID06 personalliggare

SmartDoks nya regbox för ID06 Personalliggare är både vattentät, dammtät och tål kyla.

SmartDoks nya byggkortläsare har tagit bygg- och anläggningsbranschen med storm, och som SmartDok-användare kan du också använda mobilen till att registrera personallistor.

På vissa byggarbetsplatser kan det vara utmanande att montera upp byggkortläsare, och då är det fördelaktigt att ha ett alternativ som fungerar. Med SmartDoks app kan du registrera dig in och ut från byggarbetsplatsen med hjälp av mobiltelefonen, vilket gör SmartDoks lösning på elektroniska personallistor (ID06 Personalliggare) mer flexibel och enklare än många andra lösningar.

– Vi får många frågor om det också är möjligt att registrera personallistor via mobiltelefon. Med SmartDok är detta givetvis möjligt. Detta är en funktion vi har levererat ett bra tag, och som våra användare är mycket nöjda med. För att kunna registrera via mobil måste du ha kopplat upp ditt ID06-kort mot din SmartDok-användare, så att du sedan enkelt kan klicka dig ut och in från arbetsplatsen via SmartDok-appen, säger Account Manager Adam Josefsson i SmartDok.

Särskild UE-app

Utöver mobil-appen erbjuder även SmartDok lösningar för underleverantörerna, där företaget utvecklat en särskild UE-app.

Varför elektroniska personallistor från SmartDok?

  • Den anställde registrerar sig in och ut från arbetsplatsen elektroniskt med sitt byggkort. Ett enkelt «swipe» och du är inne!
  • Tillåter registrering från smarttelefon i kombination med vår nya Byggkortläsare
  • Vår byggkortläsare är anpassad för nordiska förhållanden. Robust, vattentät och tål kyla. Den är också superenkel att montera och använda
  • All information registreras och sparas och du får full översikt på vem som har varit inne på varje enskild byggarbetsplats. Det enklaste sättet att ta fram en personallista på
  • Lösningen uppfyller myndigheternas krav på personallistor (ID06 Personalliggare)
  • Personallistorna kan du enkelt hämta ut elektroniskt via web

I formuläret under kan du förhandsbeställa elektroniska personallistor om du önskar:

[contact-form-7 id=”2459″ title=”Contact form Beställ Personalliggare lys bakgrunn”]

Relaterat innehåll

Här är mer innehåll du kanske gillar.

Tillbaka till nyheter

Relaterat innehåll

Här är mer innehåll du kanske gillar.

Tillbaka till nyheter

Kontakta oss för en demo

SmartDok används för närvarande av 3 000 små och stora byggföretag.

Boka demo