Vi fortsätter att stärka vår organisation i takt med att kundbasen växer. Gerd Kathrine är nu fullt igång på supporten!

Möt vår nya supportmedarbetare

Gerd Kathrine Lyng Johansen har nu blivit varm i kläderna på supportavdelningen. Foto: Lasse Sørnes

1179 kunder och 37196 användare är idag fullt igång med SmartDok som verktyg för att underlätta vardagsarbetet. 23 miljoner arbetstimmar har så här långt blivit registrerade och siffran stiger i rekordfart. Vi på SmartDok önskar att våra kunder snabbt och enkelt ska komma igång med systemet, och inte minst att de ska uppleva fördelarna med SmartDok i samband med bygg- och anläggningsprojekt. Därför har vi nu förstärkt vår supportavdelning.

Det senaste nytillskottet på hela SmartDok är idag Gerd Kathrine Lyng Johansen. Hon har introducerats i arbetet under de senaste två veckorna och har redan nu börjat supporta kunder.

– Jag har fått ett väldigt bra mottagande och upplärning. Det är mycket nytt att sätta sig in i, och jag ser fram emot fortsättningen, säger hon.

Innan Gerd Kathrine anslöt till SmartDok jobbade hon på Atea i Alta, och innan det sju år inom olje- och gasbranschen hos det nordnorska bolaget North Energy. Hon har även en bakgrund som pedagogisk ledare på Alta kommun.

– Jag vill tro att jag är strukturerad, noggrann och har ett glatt humör. Att jag har en bakgrund som pedagog kommer jag säkert dra nytta av i mitt nya jobb på SmartDok, säger Gerd Kathrine.

Varför SmartDok?

–SmartDok är ett mycket spännande företag som jag känner till väl sedan tidigare. Jag är säker på att jag kommer trivas bra med både arbetsuppgifter och arbetsmiljön.

Vi önskar Gerd Kathrine välkommen till oss här på SmartDok, och hoppas att hon kommer trivas ypperligt här, trots att hon fått kontor precis bredvid vår högljudda marknadsavdelning.

– Musiken från grannkontoret är inte direkt störande, men att kollegan sjunger med kan möjligen bli ett problem i längden, säger hon och skrattar.

Relaterat innehåll

Här är mer innehåll du kanske gillar.

Tillbaka till nyheter

Relaterat innehåll

Här är mer innehåll du kanske gillar.

Tillbaka till nyheter

Kontakt oss for gratis demo

SmartDok används för närvarande av 3 000 små och stora byggföretag.

Boka demo