Tävla om att vinna 5.000:- på Bauhaus hos SmartDok på MaskinExpo 2019!

Mässans officiella samarbetspartner SmartDok kommer på MaskinExpo 2019!

Mässans officiella samarbetspartner SmartDok kommer på MaskinExpo 2019!

Årets MaskinExpo arrangeras 23-25 maj, vid STOXA Stockholm Outdoor Exhibition Area. Efter ett uppehåll i 2018 är den populära maskinmässan tillbaka i full styrka 2019.

SmartDok är på plats i år igen med sitt rapporteringssystem för bygg- och anläggningsbranschen. Sedan senaste gången mässan arrangerades har SmartDok bytt namn till Visma SmartDok. Produkten är fortfarande SmartDok och funkar lika bra som förut! Med den smarta appen kan du enkelt rapportera in viktig projektdata såsom timmar, Byggdagbok, material, transporter och maskin etc.

Tävlingen som gör våren ännu bättre!

– Om du svänger förbi SmartDok’s monter kan du vinna ett presentkort på 5.000:- på Bauhaus. Vad du måste göra för att tävla får du veta när du besöker vår monter, berättar Steffen Nerdal i Visma SmartDok AB.

Få dom senaste produktnyheterna från SmartDok

Den senaste tiden har SmartDok fokuserat på bland annat förbättringar av KMA-/dokumentations-modulen och integrationer mot Fortnox och Visma. I maj lanseras “Signering av Uppdragsgivare”, perfekt för alla som jobbar som underentreprenörer.

Med KMA-/dokumentations-modulen kan man skapa checklistor och formulär för ÄTor, egenkontroller, Byggdagbok och felanmälan mot projekt och maskin. Dessutom samlar och lagrar den alla foton på ett smidigt och smart sätt. Inte konstigt att modulen snabbt blivit en stor favorit bland SmartDoks kunder!

Du hittar SmartDok som vanligt vid monter 1739D, 1739E.

– Vi ser fram emot en trevlig och intressant mässa, avslutar Steffen.

Relaterat innehåll

Här är mer innehåll du kanske gillar.

Tillbaka till nyheter

Relaterat innehåll

Här är mer innehåll du kanske gillar.

Tillbaka till nyheter

Kontakta oss för en demo

SmartDok används för närvarande av 3 000 små och stora byggföretag.

Boka demo