SmartDok är redo för MaskinExpo 2017, och med sig i väskan har de sin nya robusta regbox för ID06 Personalliggare

SmartDok ID06 personalliggare

SmartDoks nya regbox för ID06 Personalliggare är både vattentät, dammtät och tål kyla. Du kan se den på MaskinExpo.

Årets MaskinExpo arrangeras 18-20 maj, vid STOXA Stockholm Outdoor Exhibition Area. Branschens årliga mässa med maskiner, redskap och tillbehör.

SmartDok är på plats i år igen med sitt rapporteringssystem för bygg- och anläggningsbranschen, som har tagit Skandinavien med storm. Branschen har verkligen förstått att timregistrering, HMS och maskintimmar är mycket enklare att registrera via en mobilapp än att använda papper och penna. I år har även företaget med sig den nya regboxen till sin flexibla ID06-lösning.

Komplett elektronisk närvaroregistrering + Mobilapp-registrering

– Vår nya läsare är ännu mer robust och den trivs väldigt bra i vårt nordiska klimat. Den är vattentät, dammtät, och tål kyla och dåligt väder, berättar Steffen Nerdal i SmartDok AB.

– Det är också viktigt att in- och utregistrering går smidigt för de som använder sig av läsaren, och inte minst ska den vara enkel att montera. Med SmartDoks lösning kan användaren även registrera sig ut och in från byggarbetsplatsen genom sin mobiltelefon. En förutsättning för detta är dock ett SmartDok-konto, säger Steffen.

Du hittar SmartDok vid monter 1739D, 1739E.

– Kom förbi, så ska vi hjälpa dig med att se på hur du kan öka din vinst genom användning av SmartDok, avslutar Steffen.

Smartdok är stolt samarbetspartner med Maskinexpo genom att leverera SmartDoks sitt prisbelönte system till alla dom 267 utställarna. MaskinExpo har på detta sättet full kontroll och översikt över mässan!

Läs mer om MaskinExpo 2017

Relaterat innehåll

Här är mer innehåll du kanske gillar.

Tillbaka till nyheter

Relaterat innehåll

Här är mer innehåll du kanske gillar.

Tillbaka till nyheter

Kontakt oss for gratis demo

SmartDok används för närvarande av 3 000 små och stora byggföretag.

Boka demo