Vår ID06-regbox används idag på över 500 byggprojekt. Beställ din kortläsare redan i dag!

SmartDok workshop på Gotland

I maj 2017 lanserade vi vår egna ID06-regbox för elektroniska personallistor. Pålitlig, enkel och prisvärd! 

Våra kunder har sedan maj 2017 skannat sig ut och in på byggarbetsplatser hela 250.000 gånger med hjälp av vår robusta ID06-regbox. Kortläsaren har stått ute i 30 minusgrader, i ösregn och full storm, samt i stekande sol på diverse byggprojekt över hela landet.

Pris per ID06-regbox är 699,- exkl. moms i månaden (årsfakturering det första året). Beställ boxen i juni eller juli och du får 3 första månaderna gratis genom länken och kontaktformuläret. Vi kontaktar dig efter att du har fullfört beställningen och avtalar ett leveransdatum.

Beställ ID06-kortläsare!

– Vi använder SmartDoks nya robusta ID06-regbox. Den är väldigt enkel att använda, lätt att montera och inte minst flexibel med möjlighet till att använda mobiltelefonen för att registrera personallistor. Rekommenderas verkligen, säger Hans Kristian Solvold hos Harald Nilsen AS.

ID06-kortläsaren är enkel att montera och enkel att använda

«Swipa» ditt ID06-kort framför läsaren och du är snabbt och enkelt registrerad på korrekt projekt. När du är färdig för dagen «swipar» du kortet på nytt och du registrerar dig ut av byggarbetsplatsen. Kortläsaren kan du montera på vägg. Den behöver ej tillgång till trådlöst nätverk för att fungera. Inne i kortläsaren finns ett SIM-kort som kommunicerar via mobilnätverket.

Norska Park & Anlegg AS använder ID06-kortläsaren till deras samhällsprojekt i Fredrikstad.

– Vi använder ID06-kortläsare från SmartDok. Den ger oss kontinuerligt god översikt över vem som är inne på byggarbetsplatsen. Det skapar trygghet i projektet.

Samtidigt är systemet enkelt att montera och installera, samt lätt att använda, säger HMS/KMA-ansvarige Espen Aaarum.
För Park & Anlegg är det viktigt att de börjat använda ett system som uppfyller samtliga lagkrav.

– Det uppfyller samtliga lagkrav, samt att en automatisering gör att vi slipper binda upp resurser till administrering, tillägger han.

regbox id06 smartdok

Projektingenjör Alexander Halle hos Park & Anlegg skannar in sig på arbetsplatsen med ID06-kortläsare från SmartDok.

Används på flera projekt

SmartDoks ID06-regbox kan flyttas från projekt till projekt. Det är enkelt att ändra vilket projekt läsaren ska registrera personallistor på. Även med enbart en ID06-regbox kan systemet i kombination med mobil-appen användas på flera projekt.

Använd mobiltelefonen för att registrera

På vissa byggarbetsplatser kan det vara svårt att registrera elektroniska personallistor via en eller flera ID06-regbox. Om ni är kund hos SmartDok kan ni även använda er av mobiltelefon för att registrera er ut eller in på byggarbetsplatsen.

LÄS MER OM ELEKTRONISKA PERSONALLISTOR

SmartDok ID06 personalliggare

SmartDoks nya regbox för ID06 Personalliggare är både vattentät, dammtät och tål kyla.

 

Relaterat innehåll

Här är mer innehåll du kanske gillar.

Tillbaka till nyheter

Relaterat innehåll

Här är mer innehåll du kanske gillar.

Tillbaka till nyheter

Kontakt oss for gratis demo

SmartDok används för närvarande av 3 000 små och stora byggföretag.

Boka demo