SmartDok bjuder in till workshop i Stockholm!

ny app SmartDok

SmartDok-dagen arrangeras nu för första gången i Sverige. Delta på SmartDok-dagen för att utveckla ditt användande av SmartDok.

Var med på workshopen och lär dig mer om hur systemet kan göra din arbetsdag enklare och mer lönsam! Tryck här för att anmäla dig!

SmartDok har nöjet att bjuda in till en workshop i Stockholm på onsdag 27 september. Vi kommer presentera ett kundcase, gå igenom smarta funktioner i det prisbelönta systemet och presentera nyheter på utvecklingsfronten. Vi är också väldigt glada att meddela att den första användaren av SmartDok i Sverige, Solliden Maskin AB, har tackat ja till att dela med sig av sina erfarenheter av systemet under workshopen.

Önskar du veta mer om funktioner och möjligheter i SmartDok? Eller utbyta erfarenheter av systemet med andra i branschen? Eller vill du veta hur Smartdok ser på framtiden?

Nu har du chansen att vara med på vårt seminarium för att utveckla ditt användande av SmartDok. Vi kommer ta upp tips och tricks, användarupplevelser och nya funktioner. Det blir också en lite workshop för de som önskar att delta. Arrangementet kommer hållas 27 september kl. 09.00-11.00. Därefter bjuder vi alla på lunch! Passa på att anmäla dig, vi har begränsat antal platser och efterfrågan har varit stor. Anmälan är gratis men bindande.

Tryck här för att anmäla dig!

Om länken ovan inte fungerar så kan du skicka din anmälan till sales@smartdok.com

Goda erfarenheter av SmartDok-dagen i Norge

SmartDok-dagen arrangeras nu för första gången i Sverige efter goda erfarenheter från SmartDok-dagen som tidigare arrangerats i Norge. Anders Josefsson och Preben Nygaard från SmartDok höll i workshopen i Oslo och kan berätta om mycket givande timmar.

– Vi höll SmartDok-dagen i Oslo för några månader sedan och återkopplingen har genomgående varit positiv. De som möttes upp fick igen mycket av tiden tillsammans. Kunskaper om användandet av systemet delades friskt mellan kunder och både vi och de närvarande gick ifrån mötet med bättre förståelse, säger Preben Nygaard i SmartDok från Oslokontoret.

Världens mest lönsamma bygg- och anläggningsprojekt.

Vår dröm är att du som kund ska ha världens mest lönsamma bygg- och anläggningsprojekt. Oavsett om du bygger en bro i Stockholms skärgård eller en stuga i Jokkmokk – optimal lönsamhet är inte möjligt utan ett bra planeringsverktyg, kontinuerlig uppföljning och dokumentation – och fantastisk kommunikation.

Relaterat innehåll

Här är mer innehåll du kanske gillar.

Tillbaka till nyheter

Relaterat innehåll

Här är mer innehåll du kanske gillar.

Tillbaka till nyheter

Kontakt oss for gratis demo

SmartDok används för närvarande av 3 000 små och stora byggföretag.

Boka demo