SmartDok expanderar i Sverige. Vi söker efter en hungrig juniorsäljare!

SmartDok ansatte

Vi växer otroligt snabbt i Sverige den senaste tiden och behöver fler duktiga medarbetare! Därför söker vi nu en engagerad och målinriktad säljare för ett av byggbranschens mest innovativa och spännande lösningar. I tillägg får du jobba med en dynamisk och framåt organisation som inte är rädd för nya utmaningar! Låter detta intressant?

Vår dröm är att SmartDok används i alla bygg- och anläggningsprojekt, och att dessa skulle vara de mest lönsamma projekten i världen. Oavsett om du bygger en bro i Stockholms skärgård eller en stuga i Jokkmokk – optimal lönsamhet är inte möjligt utan ett bra planeringsverktyg, kontinuerlig uppföljning och dokumentation – och en fullständig översikt och kontroll över din verksamhet.
Vi arbetar hårt, och är på god väg att lyckas i våra ambitiösa visioner!

Om företaget

SmartDok riktar in sig på att sälja ett system utvecklat för entreprenörsbranschen. Produkten är webbaserad med egna appar som gör den enkel att använda, vilket förenklar bland annat timrapportering, varuförbrukning, service och underhåll. Idag är företaget väletablerat på den norska marknaden med fokus på att expandera även i Sverige. SmartDok har funnits i Norge sedan 2007 och startade upp sin verksamhet i Sverige 2013. Företaget befinner sig nu i en expansiv fas och söker fler drivna säljare till sitt team i Stockholm.

Arbetsuppgifter

I rollen som Account Manager kommer du sälja en av branschens mest spännande lösningar inom bygg- och anläggningsbranschen. Arbetet innebär både uppsökande försäljning och bearbetning av kundförfrågningar. Du kommer att ansvara för att skapa nya affärskontakter, från första mötet till uppföljning och kundnöjdhet. En stor del av ditt arbete kommer du att styra över själv och du kommer ges mycket frihet.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Eftergymnasial utbildning inom IT eller ekonomi ses som meriterande
• Erfarenhet från försäljning och service samt kunskaper om byggbranschen är meriterande
• Du uttrycker dig väl i tal och skrift både på engelska och svenska
• Körkort, då resor ingår i tjänsten

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Kista
Lön: Fast lön samt provision

Kontaktinformation
Steffen Nerdal, VD
steffen@smartdok.com
tlf: 08-0124569-44
Web: www.smartdok.se

 

Relaterat innehåll

Här är mer innehåll du kanske gillar.

Tillbaka till nyheter

Relaterat innehåll

Här är mer innehåll du kanske gillar.

Tillbaka till nyheter

Kontakt oss for gratis demo

SmartDok används för närvarande av 3 000 små och stora byggföretag.

Boka demo